Ce suplimente pentru fertilitate recomandăm

 

Pentru mulți dintre  cei care -și doresc să conceapă un copil, problema fertilității poate să apară la scurt timp după primele încercări. Tocmai din cauza acesteia, este datoria ambilor parteneri să studieze și să recurgă la toate metodele ajutătoare pentru creșterea fertilității.

Suplimentele de fertilitate au apărut în urma repetatelor studii efectuate pe cuplurile care încercau fără rezultat conceperea unui copil.  Cercetările au fost efectuate asupra stilului de viață al acestora ținând cont de alimentația de bază a partenerilor, de fumat și de nivelul de stres al acestora.

ALIMENTAȚIA – problema secolului XXI

Experții au ajuns la concluzia că majoritatea problemelor cuplurilor infertile proveneau de la alimentația săracă în antioxidanți ( conferiți de consumul fructelor și legumelor proaspete), de carențele de vitamine C ,E, de lipsa seleniului, de lipsa acidului folic la femei, precum și de carențele  de vitamine B6, B12, fier, magneziu.

Astfel,  îmbunătățirea alimentației a devenit  o necesitate din ce în ce mai stringentă în cazul partenerilor care se confruntă cu problema infertilității.

Pentru că este destul de greu să  introducem în alimentație toate produsele care conțin substanțe favorizante creșterii fertilității,  oamenii de știință au căutat soluții pentru crearea celor mai buni compuși organici care să suplinească aceste carențe alimentare și să sporească pe cale naturală fertilitatea atât la  femei cât și la bărbați.

Cele mai bune suplimente de fertilitate sunt exact cele care asigură aportul optim de vitamine, minerale și antioxidanți care lipsesc din corpul uman.

Studii demonstrative asupra fertilității 

Din cercetările Efectuate asupra femeilor cu vârsta între 25 și 44 de ani care au luat suplimente de fertilitate  pentru o perioadă de 90 de zile s-a constat o creștere a temperaturii corporale în perioada de ovulație și au înregistrat o creștere a nivelului de progesteron. Astfel, cele ca au luat aceste suplimente de fertilitate au reușit să rămână însărcinate într-o perioadă de până la 5 luni, în timp ce cele care nu au luat au rămas însărcinate în decursul a 12 luni.

Pentru că știm cât de importantă este împlinirea vieții de cuplu prin conceperea unui copil și ne dorim ca fiecare dintre cei care se confruntă cu problema infertilității să depășească ușor acest moment, am creat pentru clienții noștri o selecție cu cele mai bune suplimente de fertilitate, pentru care garantăm  100 % că sunt extrase din plante naturale și care pot asigura aportul necesar de vitamine, minerale, antioxidanți, fier, B-uri și seleniu, atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Echilibrarea  carențelor alimentare prin suplimente de fertilitate este cea mai bună decizie pe care orice cuplu care-și dorește un copil o poate lua, iar cele mai bune rezultate le puteți obține prin administrarea corectă a suplimentelor de fertilitate prin consultarea prealabilă a medicilor și specialiștilor în nutriție.

Lasă un răspuns