Cele mai bune Suplimente bio

Atunci când eforturile fizice și intelectuale sunt la cote maxime, corpul uman are nevoie de susținere, atât la nivel fizic cât și intelectual, iar atât timp cât nutrienții valoroși, mineralele și vitaminele  sunt greu de asimilat doar din alimentația curentă, intervin miraculoasele suplimente bio care pot susține ritmul alert al zilelor noastre.

La o singură căutare pe Google, putem constata însă că  industria producătoare de suplimente a luat amploare și găsim peste 1000 de produse care susțin că fac același lucru, unele mai mult iar altele mai puțin, așa că alegerea celui mai bun supliment de care ai nevoie devine o adevărată provocare.

Tocmai din cauza acestei nevoi de informare și pentru a veni în scopul celor care vor, dar nu știu ce este mai bine și ce este mai bun pentru ei, antrenorii de la Rainz Academy împreună cu specialiști în nutriție am alcătuit o listă cu cele mai bune suplimente bio existente pe piață la ora actuală și care te vor scuti de timpul pierdut în căutarea celei mai bune variante și  bineînțeles te vor feri să-ți pui sănătatea în pericol.

Să înțelegem mai bine ce înseamnă suplimente BIO

Suplimentele Bio conțin nutrienți concentrați, obținuți exclusiv pe cale naturală și  pot fi simpli sau în diferite combinații optime pentru nevoile fiecăruia. Ce trebuie să înțelegem însă foarte clar este că, așa cum și numele generic  ales „suplimente” ne arată, este că aceste preparate sunt adaosuri la regimurile alimentare zilnic, iar beneficiul lor este tocmai acela de a suplimenta acele aporturi nutritive pe care nu le putem obține natural din alimentele consumate.

De ce să alegem suplimente bio

Noțiunea de „bio” a devenit un termen des utilizat în marketing și este folosit în exces în promovarea diferitelor produse pentru a convinge cumpărătorul asupra proprietăților diferitelor produse.  Susținem la rândul nostru că  ce este natural este cel mai bun, dar vrem să facem puțină lumină pe nișa de suplimente bio existente acum pe piață.

Suplimentele bio sunt de departe cele asupra cărora insistăm pentru că avantajele și beneficiile aduse de acestea sunt net superioare celor artificiale, chiar dacă pentru un necunoscător, rezultatele obținute pot fi asemănătoare.

Herbalist grinding dried herbs.

Suplimentele naturale sunt obținute exclusiv pe cale naturală, prin deshidratare sau prin extragerea din produsul de origine vegetală  sau animală natural, fără a fi modificate în laborator și fără a fi adăugarea compușilor chimici și artificiali.

Astfel, pentru nevoile de bază ale corpului uman, suplimentele bio vor fi singura și cea mai bună alegere pe care o poți face pentru sănătatea ta, iar alegerea celor mai bune suplimente bio o poți face simplu, din magazinul online recomandat de cei mai buni specialiști în slăbire, alimentație și sport

Iar ca și încheiere, vrem să aducem o ultimă informație de care trebuie neapărat să ții cont dacă vei vrea totuși să faci o alegere pe cont propriu. Suplimentele bio vor avea întotdeauna pe ambalaj mențiunea 100% natural din plante sau extras animal, iar cele obținute prin preparare chimică vor trebui să aibă neapărat o listă a substanțelor chimice folosite.

Lasă un răspuns