Cum favorizezi creșterea bărbii

 

Barba este unul dintre cele mai importante elemente atunci când vorbim de masculinitate și majoritatea bărbaților sunt interesați de metode prin care să favorizeze creșterea bărbii.

De ce este important aspectul bărbii pentru un bărbat 

Bărbații înzestrați cu barbă deasă și voce cu tonalitate joasă sunt adesea privilegiați prin nota de putere, agresivitate și  masculinitate pe care o au. De asemenea, cei care au o barbă deasă și frumos îngrijită sunt percepuți ca fiind adesea mai maturi, mai curajoși, mai responsabili, iar femeile sunt atrase de astfel de bărbați și  chiar consideră că aceștia au abilități parentale mai dezvoltate.

Iată că am reușit să enumerăm peste 10 motive datorită cărora creșterea bărbii devine esențială pentru fiecare bărbat.

Factorii favorizanți pentru creșterea bărbii

Cel mai important factor în dezvoltarea pilozității faciale este însă factorul genetic, natura fiind mai darnică pentru unii și mai puțin pentru ceilalți. Cu toate acestea, niciun bărbat nu trebuie să renunțe la a a-și dori o barbă mai deasă mai ales că este destul de ușor să îmbunătățești acolo unde natura nu a vrut să fie perfectă.

Al doilea aspect important care favorizează creșterea bărbii este bineînțeles factorul hormonal. Testoseronul și dihidrotestosteronul au un rol major în creșterea pilozității faciale, astfel că creșterea aportului de testosteron va dovedi rezultate uimitoare în mai puțin de două luni.

Pe de altă parte, dacă privim lucrurile obiectiv, bărbații care-și doresc o barbă mai deasă trebuie să știe că stilul de viață este unul decisiv.

Sportul și alimentația intervin și de această dată și chiar dacă nu pot avea o influență majoră asupra creșterii bărbii, pot aduce un aport destul de mare.

Astfel, prin mișcare, veți reduce stresul care acționează asupra căderii părului, vă veți îmbunătăți circulația și veți reuși se eliminați toxinele eliberând astfel foliculii de păr.

Alimentația echilibrată va favoriza creșterea bărbii prin alimentele care cresc nivelul de testosteron. Carnea de vita, pui sau ouă nu trebuie să lipsească la fel cum tofu, nucile, uleiul de măsline și alimentele bogate în vitamina D și magneziu  sunt imperios necesare.

O piele sănătoasă și o barbă îngrijită

Sănătatea pielii va oferi o bază puternică pentru creșterea bărbii, iar hidratarea acesteia cu loțiuni pe bază de eucalipt nu trebuie să lipsească  din ritualul nici unui bărbat. De asemena, exfolierea și eliminarea firelor de păr crescute sub piele vor favoriza pilozitatea facială.

Specialiștii ne-au declarat că  o barbă frumoasă se îngrijește cel mai bine cu uleiuri naturale de ricin, argan, in,măsline, eucalipt sau santal, uleiuri care  pot face adevărate minuni pentru cei ce-și doresc o barbă frumoasă într-o perioadă relativ scurtă.

La rândul nostru, garantăm pentru eficacitea celor mai bune mixuri de uleiuri 100% naturale care te vor ajuta să obții o barbă mai deasă și mai multă încredere în tine.

Lasă un răspuns