Dieta Rainz- revoluționează industria fitnessului

Cu toții știm cât de greu este să alegem o dietă de slăbire potrivită nevoilor corpului nostru  și mai ales știm ce înseamnă eforturi imense de urmare a unor diete restrictive care la final nu aduc rezultatele promise.

Dieta, un mod de viață

Multe persoane, de obicei cele supraponderale, au transformat dietele într-un mod de viață, încercându-le pe toate și căutând în permanență rețeta potrivită care să le ajute să le ajute să scape de kilogramele în plus. Astfel, dietele au ajuns să fie așezate la loc de cinste în toate publicațiile online sau mai mult, să avem chiar cărți dedicate unei diete anume. Din păcate însă, rezultatele promise nu sunt aproape niciodată cele promise sau nu sunt pe termen lung, așa cum ne-am fi așteptat.

Motivele eșecului în dietele de slăbire

Cele mai multe eșecuri în dietele de slăbire sunt cauzate de proasta adaptare a acestora nevoilor noastre, sfaturilor  eronate primite de la așa-ziși profesioniști sau urmarea unei diete stricte care nu se poate aplica stilului nostru de viață.

Ce este Dieta Rainz

Dieta Rainz a apărut nu ca o dietă comercială  pe care s-o păstrezi lipită de ușa frigiderului ci ca o metodă de ajutor în programele de slăbire și masă musculară, adaptată fiecărui client, monitorizată  și diversificată pentru a asigura nutriția corectă și adecvată.

Dieta Rainz este singura care combină experiența antrenorilor cu studiile specialiștilor și cu nevoile individuale ale fiecărei persoane.  Astfel, dieta Rainz apare ca o salvare în tot ceea ce înseamnă nutriție sănătoasă și programe de slăbit.

Ce presupune Dieta Rainz

Dieta Rainz presupune în primul rând un plan de nutriție adaptat cerințelor și nevoilor clientului, monitorizarea fiecărei mese prin intermediul aplicației  mobile, suportul online al antrenorului personal și diversificarea constantă a alimentației.

Dieta Rainz face parte din programul Rainz Protocol, cea mai nouă soluție de antrenament și slăbire prin online training, și este dieta care a revoluționat întreaga industrei a fitenssului.

Dieta Raint este alcătuită individual pentru fiecare client și va asigura aportul necesar organismului pentru a face față antrenamentelor dar fără a afecta scopul acestora: slăbirea sau construirea masei musculare.

Antrenorii de la Rainz Academy crează  planul alimentar din dieta RAINZ astfel încât acesta să acționeze în favoarea slăbirii sau acumulării masei musculare.

Dieta Rainz – fără riscuri

Pentru cei ce-și doresc să slăbească și să-și mențină pe termen lung greutatea fără a le fi afectată sănătatea, dieta Rainz este cel mai potrivit plan care nu implică niciun risc asupra sănătății și funcțiilor organismului. Ea va fi concepută numai după verificarea analizelor medicale  și în strânsă legătură cu factorii direcți din stilul de viață al fiecărui client.  Diversificarea alimentației va împiedica apariția carențelor, a stării de rău, a amețelilor și a disconfortului cauzat de foame.

Urmărește aici  rezultatele  obținute de persoanele care au urmat dieta Rainz și alege ce este mai bun, mai sănătos și mai eficient pentru tine.

Lasă un răspuns