Soluție pentru creșterea bărbii

 

Cei care nu  au fost înzestrați de natură cu o podoabă facială extrem de bogată au fost întotdeauna interesați de o soluție pentru creșterea bărbii. Ceea ce este important de știut este că genetica este cea care contează cel mai mult atunci când vine vorba de creșterea bărbii, fapt pe care oricât de mult am dori că-l controlăm, nu o vom putea face foarte mult.

Pentru a te bucura de o barbă cât mai frumoasă, va trebui să acorzi o atenție mai mare îngrijirii ei și să folosești sfaturile specialiștilor în domeniu.

Barber Shop-urile și saloanele pentru bărbați oferă soluții estetice pentru ca barba să arate cât mai bine, dar nu trebuie să neglijăm faptul că stimularea pilozității faciale este cel mai important lucru pe care-l poți face.

Dacă și tu cauți o soluție pentru creșterea bărbii, ne-am gândit să-ți oferim mai multe sfaturi pe care să le ai în vedere.

EXFOLIEREA PIELII

Exfolierea pielii este o soluție la îndemână pentru orice bărbat care-și dorește o barbă frumoasă. Eliberarea porilor și  îndepărtarea țesutului epitelial mort vor stimula creșterea firului de păr și vei evita astfel golurile care pot să apară din cauza firelor crescute sub piele.

CURĂȚAREA și HIDRATAREA TENULUI

Un ten curat este un ten sănătos și cea mai bună bază pentru ca firul de păr să crească normal. După ritualul de curățare cu un produs adecvat tenului tău, nu uita să folosești o cremă de hidratare care va spori ritmul de creștere al bărbii.

ALIMENTAȚIA

Alimentația este importantă atunci când își dorești o barbă frumoasă și sănătoasă. Poți stimula creșterea bărbii consumând alimente bogate în proteine care au efect benefic asupra cantității de testosteron din corp și asupra calității și cantității părului.

FOLOSEȘTE SUPLIMENTE ȘI VITAMINE NATURALE

Cea mai rapidă și la îndemână soluție pentru creșterea bărbii este urmarea unui ciclu de suplimente și vitamine.  Suplimentele organice, 100% naturale ce conțin uleiuri naturale de argan, măsline sau santal sunt cele indicate pentru a favoriza creșterea bărbii, iar rezultatele vor apărea după numai 10 zile de la începutul tratamentului.

Se aplică extern, la nivel cutanat și pe firul de păr, și au acțiune din interior spre exterior, deci te vei bucura de rezultate pentru o perioadă lungă de timp.

Noi recomandăm cel mai puternic produs existent  pentru creșterea bărbii, 100 %natural ,cea mai eficientă soluție pentru creșterea bărbii, fără efecte și reacții adverse,  SANDALWOOD, care va da sănătate și frumusețe bărbii tale, iar eforturile tale vor fi minime.

ELIMINĂ STRESUL ȘI ODIHNEȘTE-TE

Stresul afectează creșterea firului de păr și calitatea acestuia.  Un fir de păr subțire se va rupe sau va sta rebel și  nu-l vei putea aranja. Ordonează-și viața și fii atent la timpul alocat odinei.

LASĂ BARBA SĂ CREASCĂ

Mitul conform căruia barba va crește mai deasă și mai frumoasă dacă o razi zilnic, va rămâne în continuare un mit. Pentru a te bucura de o barbă frumoasă, firul de păr are nevoie de să crească, iar bărbieritul în exces va traumatiza rădăcina firului de păr.

 

Lasă un răspuns